söndag 10 april 2011

3D/4D UL i Sthlm...

Japp äntligen kom då denna roliga dag då vi skulle åka o kika på lillkotten i magen på Tittut i Sthlm. Har ju gjort detta med både Linus & Theo så det var självklart att vi skulle göra detta även denna gången.
Vi skulle egentligen ha åkt själva & haft en mysdag bara jag o Thomas men det blir ju inte alltid som planerat & inte heller denna gång. Theo var lite för hostig i mitt tycke för att åka till dagmamman & Linus fick då välja hur han ville göra, såklart ville han ju oxå åka med till sthlm, så denna "vuxendag" blev istället till en familjeutflykt *hihi*

Vi tog upptåget härifrån Skyan hela vägen till Sthlm, var supersmidigt o endast 1 byte i Uppl.Väsby. På sthlm's central tog vi en välbehövlig fika & sen tog vi tunnelbanan från centralen till Nybrogatan/Stadion där "Tittut" ligger =)

Var även denna gång en jättemysig upplevelse & det var en väldigt vaken bebis i magen. Var i v.27+4 enl rutin-UL & i v.28+0 enl mig & senaste mens (vilket jag anser är rätt)& BM som gjorde undersökningen gjorde denna gång en viktuppskattning & lite såå.
Bebis beräknades väga 1322 gram & alla mätningarna som gjordes motsvarade stlk i v.29+0 så det verkar vara en välmående liten tjockis därinne =)
Linus tyckte det var jättehäftigt när vi fick höra bebisens hjärtljud, var väl ända gången han stod tyst o stilla o bara lyssnade =)

Efter UL var det lunchdax & vi tog en promenad ner till Friday's vid Stureplan o åt en jättegod lunch, dock tror jag mamman & pappan uppskattade det mer en barnen. Trippen till storstan avslutades med lite klädshopping till lillen i magen & sen vart det hemfärd.

Här kommer lite bilder på underverket =)













Någon som kan gissa "sort"?! *hehe*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar